Oferta de bunatati „Biohrana pentru toti!”

Acesta este articolul despre tratamentul bolilor de orice fel, pentru ca va aduc noutati despre produsele delicioase si sanatoase pe care vi le punem la dispozitie: miez de nuca ecologic (mmmm, grasimi sanatoase!), dulceata de trandafiri (o, ce tentatie parfumata!), verdeturi extraordinar de sanatoase si salvie pentru ceai!

Borcanele de dulceata sunt decorate de catre beneficiarii serviciilor sociale ale Asociatiei Prietenia. Sunt cele mai potrivite cadouri comestibile si decorative (pentru sine sau catre alta persoana). Asa ca nu ezitati, comandati si va rog sa comentati la articol daca aveti ceva de spus (pro sau contra). Va asteptam!

 

oferta-31-ianuarie

dulceata-de-trandafiri

Proiectul Biohrana pentru toti (BPT) isi propune sa aduca in casele cat mai multor romani produse ecologice, certificate, proaspete, cu savoare sociala. Blogul Biohranapentrutoti promoveaza sanatatea prin dieta si alimentie ecologica. Va puteti abona sau LIKE pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile noastre.

Asociatia Prietenia practica agricultura ecologica in orasul Pantelimon, in beneficiul adultilor cu deficiente mintale si alte probleme asociate.

Cum puteti achizitiona produsele noastre?

Puteti scrie un mail direct la vm.ciobanu(at)gmail(dot)com sau deschideti magazinul TRUP SI SUFLET pentru a vedea oferta de produse a Asociatiei Prietenia, la pret de producator. In timpul saptamanii puteti ridica produsele de la Centrul de socioterapie Pantelimon sau vi le livram la usa in ziua de joi, intre orele 9 si 17.00.

#biohranapentrutoti #AsociatiaPrietenia http://www.prietenia.org

Lasă un comentariu